Ігор Суркіс. ТОП

Він не лізе за словом до кишені і як дитина радіє перемогам свого клубу. До 60-річчя Ігоря Суркіса ми підготували ТОП його найгарячіших висловлювань. Дивись підбірку його цитат у нашому відео і згадуй, коли та за яких обставин президент Динамо був таким красномовним.

Чому сьогодні не було Ідейє? Браун буде заявлений у середу-четвер, а Ідейє – у нього травма паху. Тому, я гадаю, що він 16-го вже гратиме.

Можна ходити і говорити: я – Алієв, я – Мілевський, а де пропозиції? Він хоче, нічого не робивши, отримувати гроші. Тому що йому ніхто такі гроші не дасть в іншій команді.

Найголовніше питання було: а дровішки звідки? Гроші звідки ми отримуємо?

Якщо Олег Володимирович не вміє рахувати, то йому треба пройти курс математики. Хоча б початкових класів.

Не треба грати зі мною крапленими картами. Зі мною можна домовитися. Зі мною можна сідати і робити правила гри. Але зі мною така сама команда, як у Ріната Леонідовича команда Шахтар.

Мені здається, Палкін марить. Або сонячний удар був. Але зараз погода, наче, нормальна.

Я попросив хлопців, щоб вони зіграли з першої до останньої хвилини. І забивали якомога більше. Я вважаю, що сталася сатисфакція. Упродовж 3-4 місяців нас знищували різними шаржами, ще чимось. Я б так сказав: загнали собаку в будку.

Я дзвоню брату, а брат дзвонить Колліні і говорить: все в порядку, Вакс буде тобі ось так 👍 судити. Бачили, як він судить? В золотому матчі!

Реакція була миттєвою. Я одразу знайшов Бєланова. Негайно подзвонив Андрію Данчевському. Одразу покликав його в Динамо. Він приїхав. Ну, якщо Бєланов говорить – треба дослухатися.

Якби перед якимось матчем розігрувалося би право виносу прапора київського Динамо і мене б спитали, чи може його винести жінка, то я би збожеволів. І сказав би, що такого не буде, бо не буде ніколи.

Приємно бути облитим і вином, і горілкою. Гадаю, що ми зараз зберемося з хлопцями і відзначимо. Але у нас ще одна дуже важлива гра – ми повинні рухатися поступово. Це чемпіонство дорого коштує.

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також