95 млн євро за зірку! Манчестер Юнайтед може шокувати АПЛ гучним трансфером таланта

08:44, 07 червня 2021
ТРАНСФЕРИ

Найближчим часом МЮ може підписати зірку, за якою полює не перший рік

Як повідомляють декілька англійських ЗМІ, трансфер Джейдона Санчо з Боруссії Дортмунд до Манчестер Юнайтед все ближче! Якщо торік перехід гравця зірвався через занадто великі фінансові апетити німецького клубу, то цього разу, схоже, червоними дияволам все ж вдасться отримати молоду зірку. Як вказує The Mirror, сторони вже домовилися про суму трансферу 21-річного таланта – 81,5 млн фунтів (близько 95 млн євро)!

Зазначається, що 13 млн євро з цієї суми відійдуть Манчестер Сіті. Адже коли містяни віддавали свого гравця у 2017-му році до Боруссії, то внесли в угоду пункт про відсоток, який мають отримати з наступного продажу футболіста.

Нагадаємо, що Санчо хотів отримати Челсі. Та, схоже, лондонці програли боротьба за гравця МЮ. Якщо в останній момент нічого не зміниться, то трансфер 21-річного вінгера стане другим найдорожчим в історії клубу. Більше манчестерці платили лише за Поля Погба – 105 млн євро.

У сезоні 2020/2021 Джейдон Санчо провів 38 матчів за Боруссію Дортмунд, в яких відзначився 36 результативними діями: 16 голів та 20 асистів.

Читайте також: Нічого собі! Основний гравець Динамо зацікавив клуби ТОП-чемпіонату

Читайте також