Але навіщо? Ман Сіті заплатить 60 млн євро за конкурента Зінченка

19:26, 14 травня 2021
ТРАНСФЕРИ

Щоби отримати гравця, готові купити ще одного

За інформацією Daily Mail, Манчестер Сіті серйозно налаштований підписати влітку лівого захисника Спортинга Нуно Мендеша. Представники англійського клубу зустрічалися з керівництвом лісабонської команди два тижні тому, де обговорили умови потенційного трансферу. Португальська сторона не назвала конкретної ціни на 18-річного оборонця. Лише заявила, що містяни мають побити рекордний трансфер Спортинга, а це 55 млн євро. Саме за стільки МЮ придбав у лісабонського клубу Фернандеша.

Боси Ман Сіті вважають, що платити за юного футболіста такі гроші – це занадто. Тому вони мають намір найближчими днями запропонувати свій варіант. Англійці готові заплатити 60 млн євро за Мендеша, але за умови, що вони отримають ще й правого захисника Спортинга Педро Порро.

Скрін Daily Mail

Нагадаємо, що на позиції лівого оборонця у Манчестер Сіті виступає Олександр Зінченко. Українець проводить чудовий сезон і вже тріумфував з командою в АПЛ та Кубку англійської футбольної ліги. Крім цього, він має всі шанси виграти й Лігу чемпіонів.

Читайте також: Готові відпустити гравця збірної України? Клуб уже підшукав заміну українцю

Читайте також