Алієв і війна. Ексгравець Динамо присоромив депутата

17:59, 21 червня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Колишній футболіст Динамо та збірної України Олександр Алієв у відвертому інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital розповів про своє ставлення до деяких українських політиків.


У нас же ж є там, сидять деякі депутати, які 24 [лютого прим.ред.], коли все почалося, зіскочили. А зараз повертаються потроху і закони якісь приймають.

Про це [втечу окремих політиків – прим.ред.] не можна мовчати. Депутати – це такі ж люди, як ми. Вони прсто сидять і кнопки тиснуть. Я залишився тут. Не зібрав своє, вибачте мене, обі***не спіднє і не поїхав в Європу. Коли ж у Києві все закінчилося (саме у Києві, а не в країні), вони повернулися сюди. 

Мені нас*ати на депутатів. У нас горе в країні. Ти приймаєш закони цієї країни, тиснеш кнопки. А чому ж ти тоді об***раєшся і їдеш до Європи, а коли другого квітня все закінчилося, повертаєшся сюди і нібито ти був тут?

Всі все знають. Ми знаємо чудово, як Колюня Тищенко розповідає, як він був тут. А ми знаємо, як він на Закарпатті сидів. Це ж ніхто не каже. А чого боятися говорити? Кажіть, нехай люди знають.

Читайте також: Ним цікавиться ПСЖ, Ліверпуль і Барса. Феномен Фенербахче може не зіграти з Динамо

Читайте також