Анонс фінальної частини Чемпіонату м.Києва серед жіночих команд

13:19, 12 грудня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

12-го грудня відбудеться фінальна частина Чемпіонату м.Києва серед жіночих студентських команд ЗВО.

У матчі за третє місце НУБІПУ зіграє з Університетом ім. Б. Грінченка, а у фіналі дівчата з КНУ ім. Т. Шевченка будуть грати проти УДУ ім. М. Драгоманова.


Дев’ятий чемпіонат серед жіночих студентських команд зібрав 4 колективи, які у два кола зіграли турнір. Перше місце в груповому раунді зайняли “драгоманівки”, які виграли всі свої матчі і пропустили лише три м'ячі, забивши при цьому 46. За друге місце розгорнулася нервова боротьба, переможцем з якої вийшли дівчата з КНУ, які набрали 7 очок, при двох перемогах та нічиїй. НУБІПУ та КУБГ зайняли 3 та відповідно 4 місця.

У раунді плей-оф КНУ та НУБІП розіграли справжній трилер, де суперникив основний час півфіналу зіграли внічию 1:1, а у серії пенальті більш точними були господарки - 4.3.

УДУ в іншому півфіналі впевнено перемогли Університет ім. Грінченка - 6:1.

Найкращими бомбардирками змагань на даний момент є Альона Коваленко та Ліза Кузнецова, які забили 8 та 18 голів відповідно. Але фінальна частина, безумовно, внесе в поточну таблицю свої корективи.

Тож у фіналі зустрінуться найсильніші команди - КНУ та УДУ. Зважаючи на поточні результати фаворитами виглядають саме “драгоманівки”, але у жіночому футзалі ніколи немає спрогнозованого характеру фінальних матчів. Тож вболіваємо за цікавий футзал та підтримуємо свої ЗВО.

Трансляція фінальної частини відбудеться 13 грудня о 15.00 на ютуб-каналі інформаційного партнера FootballHub

Читайте також