Арсенал чи Манчестер Сіті? В Англії назвали фаворита на перемогу в АПЛ

13:42, 08 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Чемпіонська гонка в АПЛ набирає обертів. В Англії переконані, що цього року боротьба буде лише між ексклубом Олександра Зінченка Манчестер Сіті та нинішньою командою українця Арсеналом.

Авторитетний портал Squawka оновив шанси колективів на перемогу після 21-го зіграного туру. І цифри дещо дивують! Наразі фаворитом є Манчестер Сіті... Той самий, який на 5 очок відстає від Арсенала і при цьому каноніри зіграли на один поєдинок менше (тобто, мають можливість збільшити відрив до 8 пунктів).

Скріншот із офіційного сайту АПЛ

Нині шанс на перемогу містян в АПЛ складає 50,39 відсотків. На Арсенал же дають 46,92 відсотків.

Скріншот із сайту Squawka

Схоже, на цю статистику вплинула сенсаційна поразка канонірів від одного із аутсайдерів чемпіонату Англії Евертона (0:1). Хоча і Манчестер Сіті демонструє не найкращі результати: в останніх чотирьох матчах в АПЛ команда Гвардіоли двічі поступилася (МЮ з рахунком 1:2 та Тоттенгему 0:1).

Проте, чемпіонська гонка буде довгою, а обидва колективи ще зійдуться між собою в очних поєдинках, тож статися може що завгодно. А ставки на улюблену команду ви можете зробити на платформі VBET.

Наступний поєдинок Арсенал проведе 11-го лютого вдома з Брентфордом, а Ман Сіті 12-го лютого на Етіхаді прийматиме Астон Віллу. Та найцікавіше протистояння пройде 15-го лютого, адже саме тоді відбудеться перенесена очна зустріч 12-го туру між канонірами та містянами. І у разі перемоги підопічних Артети вони суттєво покращать свої шанси на чемпіонство.

Читайте також