Ман Сіті врятувався на 98-й хвилині! Арсенал у меншості здобуває нічию у СУПЕРматчі. ВІДЕО

20:41, 22 вересня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Манчестер Сіті у 5-му турі АПЛ приймав на Етіхаді Арсенал.

Уже на 9-й хвилині зустрічі підопічні Гвардіоли вийшли вперед у рахунку. Савіньйо вивів віч-на-віч із голкіпером Голанда і норвежець спокійно у дотик прошив Раю – 1:0.

Каноніри зуміли зрівняти рахунок у середині тайму. Гравці Арсенала швидко, без свистка, розвели м'яч у центрі поля, Мартінеллі прорвався по лівому флангу і викотив під удар Калафйорі – захисник у дотик гарматним пострілом пробив у дальній кут1:1.

Loading...


Наприкінці першого тайму команда Артети вийшла вперед у рахунку. Після навісу з кутового Габріел переправив м'яч головою у сітку воріт – 1:2.

Loading...


А уже прямо перед самою перервою Арсенал підставив Троссар. Бельгієць у простій ситуації отримав другу жовтку картку, яка перетворилася у червону і каноніри залишилися в меншості.

На другий тайм підпопічні Артети вийшли терпіти і відбиватися. Манчестер Сіті шалено тиснув на ворота Арсенала і гравці містян завдали понад 20 ударів, але Давид Рая у цей вечір був на висоті та відбивав усе.

Однак на останніх хвилинах зустрічі Ман Сіті врятувався. Після рикошетів у штрафному майданчику Арсенала м'яч відскочив до Стоунса, який з декількох метрів прошив Раю – 2:2.

Loading...


Читайте також: Машина завелася! Довбик забиває у другому матчі поспіль за Рому. ВІДЕО

Читайте також