Астана – Динамо 0:1. Коментарі після матчу

15:01, 30 листопада 2018

Гравці Динамо прокоменутвали перемогу над Астаною.

Денис Бойко: 

Яка різниця закономірний результат чи ні? Перемога є перемога! Ми вийшли з пешго місця групи – це найголовніше. Дуже не звично грати на такому полі, бо всі свої матчі ми праводимо на натуральному покритті, а сьогодні це був штучний газон. Астана тренується і грає на такому полі. Вони вже звикли до такого покриття, а ми вперше в цьому сезоні на такому грали, тому було трохи незвично, напевно, десь важкувато. Але хлопці пристосувалися до умов і зіграли.

Беньямін Вербич:

На цьому полі ми припускалися великої кількості помилок, які не зробили б на натуральному газоні. А от проти Астани було дуже важко, бо вони звикли до такого покриття. Вони здивували нас високим пресингом і ми дуже часто помилялися до перерви. Другий тайм ми провели в захисті, бо хотіли зіграти на нуль і здобути 3 очки. Тож, ми – перші в групі. Ще проти них було важко грати, бо захисники постійно били по ногах, а рефері не зважав на це. Тому, це дійсно мене нервувало і змушувало апелювати до судді.

Пас Циганкова – просто неперевершений. Це щось подібне до того, м’яча, який ми забил Десні вдома. Тепер він віддав, а я забив. Віктор – чудовий гравець і він бачить те, що бачить зовсім невелика кількість футболістів. Він показав свій високий рівень цим асистом.

Читайте також