Аталанта задушила Ювентус. Команда Малиновського увійшла до історії! ВІДЕО

21:00, 27 листопада 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Аталанта Руслана Малиновського завітала в гості до Ювентуса. Щоправда, у першому таймі саме підопічні Джан П'єро Гасперіні почувалися господарями. Славнозвісний пресинг бергамасків працював відмінно. Через це Ювентусу було вкрай важко у першому таймі. Туринці намагалися виходити з-під пресингу за рахунок швидкості Дібали та К'єзи. Якщо це і вдавалося, то в атаці ці гравці не знаходили підтримки.

Футболісти Аталанти діяли злагодженіше та не боялися грати жорстко. Гол зробив той, хто зараз регулярно забиває у Серії А. Дуван Сапата отримав передачу з глибини, увійшов до штрафного майданчика і потужно пробив під поперечку — без шансів для Щенсного! Сапата забиває вже у 5-му матчі поспіль в Серії А.

Loading...


На другий тайм вийшов вже зовсім інший Ювентус. Підопічні Аллегрі заграли швидше, агресивніше та все активніше почали йти в атаку. Туринці змусили Аталанту грати так, як бергамаски дуже не люблять — більше оборонятися.

У Ювентуса з'явилися моменти. Дуже небезпечно пробивали Маккені та Дібала. Міг забивати і Рабьо. У голкіпера Аталанти Хуана Муссо з'явилося більше роботи. Було помітно, що Аталанта підсіла фізично. Але ближче до завершення поєдинку бергамаскам вдалося вирівняти гру і все ж відстояти потрібний результат. Хоча Дібала і міг врятувати нічию для Ювентуса на останніх хвилинах. Аргентинець поцілив у поперечку після удару зі штрафного.

1:0 — Аталанта з Малиновським перемагає Ювентус у Турині. Такого у 21-му столітті ще не було!

Читайте також: Не влучив із 2 метрів, коли воротар вже лежав! Епічний промах року від зірки Арсенала. ВІДЕО

Читайте також