Бардак у команді Реброва?! Нечуваний вчинок футболістів збірної України

18:46, 16 вересня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Відомі деталі конфлікту у збірній України.

Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE розповів, що Микола Шапаренко та Михайло Мудрик не поділили 10-й номер у національній команді, у справу довелося втрутитися Андрію Ярмоленку.

Фото: Getty images

Уявіть собі, футболісти збірної після провального поєдинку проти Албанії (1:2) не могли поділити номер, під яким вони вийдуть на наступну гру. Це нормально? Це може таке статися? Як можна говорити, що ці футболісти повинні думати насамперед про те, у що вони повинні грати на футбольному полі. Була яка ситуація. Свого часу Шапаренко травмувався і не мав можливості брати участь у кваліфікаційних матчах до Євро-2024, приїжджав Мудрик і йому дали 10-й номер, під яким до цього грав Шапаренко. Шапаренко відіграв під іншим номером навіть на Євро-2024, тому що він вважав, що це справедливо, що футболіст, який починав відбірковий етап, повинен відіграти під цим номером на чемпіонаті Європи.

Закінчився чемпіонат Європи, Шапаренко приїхав і повернув собі 10-й номер. Мудрик пропустив першу гру проти Албанії і в перерві між двома поєдинками з оточення Мудрика почали надзвонювати в штаб збірної, щоб Мудрику повернули 10-й номер, інакше може бути не дуже добре, скажімо так. Сам Мудрик також наполягав, що йому було б краще грати під 10-м номером. Добре, що справу взяв у свої руки Ярмоленко, який сказав, що 10-й номер буде в Шапаренка. Тому що Шапаренко до цього грав під 10-м номером, він забивав Франції під 10-м номером, він старший, він заслужив цей 10-й номер, і він грав у першому поєдинку під цим 10-м номером. Як наслідок, Мудрик вийшов під 20-м номером, але вже вийшов незадоволений.

Нічого б не було, якби насправді ця команда всіх виносила в одні ворота. Якби це було так, але воно не так. Мені дивно, що тут вся країна плаче після поразки від Албанії, а футболісти не можуть поділити і зрозуміти, про що вони думають взагалі. Про те, під яким номером виходити на поле? Це ж неправильно, – сказав Циганик.

Читайте також: Улюбленець Гвардіоли! Барселона хоче забрати зіркового гравця, який виграв 20 трофеїв

Читайте також