Барселона обламала трансфер зірки до ПСЖ. Однак, самі каталонці не мають грошей на гравця

12:02, 09 травня 2020
ТРАНСФЕРИ

Боротьба за трансфер зіркового нападника триває

Як повідомляє Mundo Deportivo, ПСЖ відмовився від ідеї підписувати нападника Інтера Лаутаро Мартінеса. Все через те, що Барселона змогла переконати 22-річного аргентинця продовжити свою кар’єру в іспанському клубі. Тому футболіст не розглядає жодну іншу пропозицію. Але іронія ситуації полягає в тому, що каталонці не можуть собі дозволити трансфер зірки, оскільки клаусула гравця становить 107 млн. євро.

Для Барселони така сума за трансфер Мартінеса є дуже великою, і керівництво не може піти на такі витрати. Натомість, такі гроші є в ПСЖ, але посприяти переходу зірки Інтера до Парижа вони не можуть.

Тому ПСЖ вирішив переключитися на іншого аргентинського нападника Інтера Мауро Ікарді. 27-річний гравець поточний сезон провів у складі парижан на правах оренди, яка закінчується влітку. Нападник став одним із найкращих бомбардирів клубу: 20 забитих м’ячів у 31 матчі.

У контракті гравця з ПСЖ є опція викупу Ікарді за 70 млн. євро. Керівництво клубу не хоче зараз платити такі гроші за футболіста. Схема така: чемпіони Франції планують орендувати аргентинця ще на один сезон, але вже з обов’язковою умовою викупу по тому.

Читайте також: Перевірка все відкрила. Деякі гравці Мілана, Сампдорії і Фіорентини хворі на коронавірус та VARу не буде? ФІФА прийняла сенсаційне рішення

Читайте також