Барселона підпише одного із головних талантів Європи

11:05, 26 квітня 2019

Барселона готується до серйозної перебудови. Каталонці готові попрощатись із великою кількістю гравців першої команди. Цілком ймовірними виглядають трансфери Ракітича та Коутіньйо. Але разом із тим Барселона збирається і купувати футболістів.

Каталонці вже оголосили про перехід півзахисника Аякса Френкі Де Йонга та збираються змагатися з іншими європейськими грандами за Де Лігта. А ще однією ціллю Барселони є нападник Манчестер Юнайтед Маркус Рашфорд. Каталонці готові запропонувати англійському клубу 100 мільйонів фунтів за 21-річного футболіста. Чинний контракт Рашфорда завершується влітку 2020-го року. Наразі клуб і футболіст знаходяться на стадії перемовин щодо оновленої угоди. МЮ готовий запропонувати Маркусу 300 тисяч фунтів на тиждень, що зробить його одним із найбільш високооплачуваних гравців клубу.

Маркус Рашфорд є вихованцем академії Манчестер Юнайтед і дебютував у першій команді в 2016-му році за часів тренерства Ван Гала. Цього сезону нападник зіграв 44 матчі, забив 13 м’ячів та віддав 9 асистів.

Читайте також