Без найкращого футболіста на шість місяців. Луческу знову наголосив на проблемі Динамо

11:29, 03 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Мірча Луческу на пресконференції перед матчем Ліги Європи з Фенербахче вкотре розповів про головну проблему Динамо.

Наставник киян поскаржився на ситуацію з переїздами, а також наголосив, що втрата Шапаренка і Бущана була дуже відчутною для команди і це вплинуло на результат.

Фото Динамо Київ

Ми втратили важливих гравців, у нас грають молоді футболісти. Маємо у складі п'ятьох гравців віком до 20 років. Думаю, що ми зробили помилку, настільки інтенсивно граючи благодійні матчі навесні. Окрім того, збірники були зайняті у своїх національних командах. Ми дуже добре розпочали кваліфікацію Ліги чемпіонів, але поступилися великій команді – Бенфіці, яка також провела багато хороших трансферів. Із моменту програшу Бенфіці наші гравці почали втрачати мотивацію та очки в чемпіонаті. Ми не програвали матчів, тому що суперники були сильнішими за нас. Усе вирішували окремі моменти: у Стамбулі пропустили на останніх хвилинах, АЕКу програли через пропущений зі штрафного м'яч, Ренну – подарувавши суперникам м'яч після помилок. Наші гравці перебувають у дуже складній ситуації. Щодва дні ми змінюємо міста, стадіони, не маємо постійного місця для тренувального процесу, не бачимо своїх уболівальників...

Після матчу в Стамбулі ми втратили Бущана та Шапаренка – двох дуже важливих для нас гравців. Шапаренко, який є нашим найкращим футболістом, опинився поза футболом на шість місяців. Що стосується Бущана, то він уже повернувся та займається разом із командою. Подивимося, чи зможе він зіграти, або ж ми знову задіємо Нещерета. У нас дуже молода команда, і я впевнений, що вони будуть дуже мотивовані на цей матч. Найкращий спосіб конкурувати з досвідченими суперниками – бути добре підготовленими та проінформованими. У Фенербахче дуже досвідчені, якісні, здібні та швидкі гравці. Але ми дуже добре знаємо про сильні сторони кожного суперника, щоб нівелювати їх, – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Читайте також: Головний діамант став найбільшим провалом! Гравці Шахтаря отримали оцінки за матч ЛЧ

Читайте також