Без роботи довго не сидів. Кривдник Дніпра у Лізі Європи очолив новий клуб

13:58, 23 липня 2020
ТРАНСФЕРИ

Серйозне підсилення перед наступним сезоном.

Унаї Емері став новим головним тренером Вільяреалу, повідомляє офіційний сайт іспанського клубу. На цій посаді він замінив Хав’єра Кальєху, який зайняв з командою 5-те місце в Ла Лізі і таким чином вивів її у груповий етап ЛЄ. Вільяреал підписав угоду з Емері терміном на три роки. Офіційна презентація 48-річного спеціаліста відбудеться в понеділок.

Емері тричі поспіль вигравав Лігу Європи разом із Севільєю у 2014-2016 роках. Особливо для українських фанатів запам’ятався другий тріумф іспанця у турнірі в 2015 році. Адже тоді Севілья переграла у фіналі ЛЄ Дніпро з рахунком 3:2.

Крім того, Емері вигравав разом із ПСЖ чемпіонат Франції, двічі Кубок французької ліги, Кубок та Суперкубок Франції. Останнім місцем роботи іспанського тренера був лондонський Арсенал, звідки його звільнили у листопаді 2019-го року.

Читайте також: Це лайно символізує МЮ© Гравець Ліверпуля брутально принизив головного ворога в АПЛ та Забивав Україні, а тепер гратиме у Серії А. Відомий клуб підписав талановитого нападника

Читайте також