Без шансів для команди Пушича! Аталанта розібрала Шахтар в ЛЧ. ВІДЕО

21:36, 02 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гірники зійшлися з італійською командою.

У середу, 2 жовтня, Шахтар провів матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів з Аталантою. Нагадаємо, у попередньому поєдинку турніру донеччани зіграли внічию з Болоньєю (0:0).

Loading...


Обережно команди увійшли у гру, придивляючись один до одного. Після 10-ї хвилини вже почала з’являтися гострота у діях футболістів. Поступово підбираючись до воріт Шахтаря, на 21-й хвилині Аталанта відкрила рахунок матчу. Лукман подав штрафний, м’яч потрапив до Джімсіті, який з близької дистанції розстріляв ворота Різника – 0:1.

Loading...


Пропустивши, Шахтар не розгубився і намагався шукати свої моменти попереду. Утім, усі атаки були нейтралізовані захисниками суперника. На 37-й хвилині гірників врятувала поперечина після небезпечного удару Лукмана.

А вже на 44-й хвилині італійці подвоїли свою перевагу, повністю розібравши команду Пушича. Після стрімкої атаки Лукман, скориставшись передачею від партнера, не залишив жодних шансів голкіперу Шахтаря – 0:2.

Loading...

Тож, перший тайм завершився не на користь Шахтаря 0:2.

Дуже динамічно увійшли у другу половину зустріч гірники. Конопля, який тільки вийшов на заміну, мав перспективний момент, утім, захиснику не вистачило трохи точності.

Натомість, італійці відповіли донеччанам забитим м’ячем. Оборонці Шахтаря втратили концентрацію – спочатку Матвієнко, потім Педро Енріке, і Белланова спокійно в дотик головою пробив у правий кут воріт – 0:3.

Loading...

Після трьох пропущених голів підопічним Пушича мало що вдавалося створити та в цілому зібратися та чинити тиск на суперника. До усіх неприємностей Шахтаря додалася травма Тараса Степаненка, який був замінений через пошкодження.

У підсумку, 0:3 – Шахтар розгромно програє Аталанті в ЛЧ.

Читайте також: Велика втрата для Реброва. Лідер збірної України отримав пошкодження перед Лігою націй

Читайте також