Без шансів для суперника! Динамо вдома громить Полісся. ВІДЕО

19:53, 21 квітня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У неділю, 21 квітня, в рамках матчу 25-го туру УПЛ Динамо приймало Полісся.

Обидві команди вийшли на поле з наміром перемогти. Вже зі старту поєдинку Динамо та Полісся обмінялися перспективними моментами. Перший удар по воротах завдали житомиряни – м’яч пролетів над воротами.

Динамівці також не відсиджувались в обороні. І на 32-й хвилині відкрили рахунок матчу. Після подачі від Ярмоленка Ванат розрізав оборону Полісся і обіграв воротаря суперників – 1:0! Цей гол придав впевненості киянам і вони надалі діяли активніше.


За мінімальної переваги 1:0 команди пішли на перерву.

На 51-й хвилині Шапаренко забив м'яч неймовірної краси з дальньої дистанції! Динамівці розігнали атаку правим флангом і прийнявши пас на лінії штрафної, півзахисник обвідним ударом вразив  дальній кут воріт – 2:0.

На 63-й хвилині сталася неприємна ситуація для Полісся – отримавши другу жовту картку, Кравець залишив свій колектив в меншості.

Забезпечивши для себе комфортну перевагу, динамівці спокійно контролювали гру. На 77-й хвилині, скориставшись помилкою оборонців, Ванат перехопив м'яч та віддав на Буяльського, який довів рахунок до розгромного – 3:0. 

У підсумку, 3:0 – підопічні Шовковського здобувають 3 очки в матчі УПЛ.

Нагадаємо, у матчі першого кола чемпіонату Динамо програло Поліссю з рахунком 2:3.

Читайте також: Відома сума! ПСЖ хоче підписати гравця збірної України на місце своєї зірки

Читайте також