Білорусь у вогні. Футбольний чемпіонат ставлять на паузу?

17:49, 11 серпня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

На сайті білоруської федерації футболу повідомили, що заплановані на середу, 12 серпня, матчі футбольної Вищої Ліги Білорусі не відбудуться.

Брестське Динамо Мілевського, Нойка і Хачеріді мало приймати Слуцьк у перенесеному (через коронавірус у динамівському клубі) поєдинку 17 туру. Матч не відбудеться. Як не пройде і зустріч 21 туру між Мінськом та Славією Мозир.

Причому, причини перенесень офіційне джерело вказує такі:

Скріншот з сайту ФФБ

За цією логікою брестському клубу ШІСТЬ днів підготовки до домашнього матчу кваліфікації Ліги Чемпіонів з Астаною мало…

Місцеве видання Пресбол повідомляє, що причини перенесення криються у заворушеннях у столиці Білорусі та інших містах країни. На цей момент під питанням проведення двобою Динамо Мінськ – Смолевичі, котрий запланований на п’ятницю, 14 серпня. Крім того, немає ясності щодо матчів 1/16 Кубка Білорусі. У суботу, 15 серпня, мають зіграти Гомель – Шахтар Солігорськ Юрія Вернидуба та Нафтан – Городея.

Мінські матчі переносили ще перед виборами, побоюючись, що збереться народ, і в трансляцію прорветься невинне “Жыве Беларусь!”, як це сталося в Солігорську на грі Шахтаря з брестським Динамо. Формально в цьому немає нічого поганого. Але нічого хорошого теж немає, схоже, вирішили десь-там і перенесли від гріха подалі
Фото ФК Динамо Брест

Читайте також: Нокаутував і почав добивати ногами! Ексгравець збірної Росії під час матчу напав на арбітра. ВІДЕО

Читайте також