“Бізнес” Барселони. Купуєте за космічні гроші, а потім намагаєтеся сплавити хоча б комусь

20:23, 18 березня 2020
ТРАНСФЕРИ

Барселона вже планує, в які клуби відправить свої два феєричні трансферні провали.

За повідомленням Mundo Deportivo, Барселона планує включити Дембеле у трансфер по Лаутаро Мартінесу, аби знизити ціну на аргентиця.

Каталонці придбали Дембеле за 125 млн. євро у дортмундської Боруссії. Але Чемпіон Світу не зміг проявити себе у клубі через постійні травми. Тому Барселона хоче швидше позбутися гравця. Керівництво клубу намагається отримати хоча б якийсь зиск з футболіста. І єдиний варіант, який вони бачать, це спроба обміняти Дембеле на знижку у трансфері Мартінеса, за якого Інтер хоче 112 млн. євро.

Ще одним невдалим і дорогим трансфером Барселони став Коутіньйо. За нього каталонці віддали 145 млн. євро Ліверпулю у 2018 році, проте гравець не зміг стати основним у команді. І вже за рік Барселона хотіла його продати, проте за таку суму бразильця ніхто не хотів купувати і довелося відправити його в оренду до Баварії. Мюнхенський клуб не бажає викуповувати гравця за 110 млн. євро, як просить каталонський клуб, а тому ціну на нього знизили до 90 млн. євро, повідомляє Sport.es.

Проте, таку ціну на колишню зірку Ліверпуля теж вважають зависокою. Тож максимум, на що може розраховувати Барселона, це подальша оренда вінгера або в Баварії, або в Челсі. Хоча не виключається варіант, за яким Коутіньйо можуть теж включити у трансфер Мартінеса з метою отримання знижки.

Читайте також: Коронавірус не проблема, коли на кону величезні гроші. АПЛ планує продовжити чемпіонат та У Зінченка проблеми? До Сіті повернеться конкурент українця

Читайте також