Бізнес по-українськи. Зоря викупить форварда, щоби продати його вп’ятеро дорожче Шахтарю

13:22, 17 березня 2021
ТРАНСФЕРИ

Планують дуже гарно заробити

Як повідомляє турецький ресурс Fotospor, луганська Зоря збирається викупити контракт Аллах’яра Саядманеша, якого орендувала у Фенербахче в жовтні 2020-го року. Вказується, що українська сторона вже повідомила клуб із Суперліги Туреччини про свої наміри. Сума викупу 19-річного іранця становить 1,5 млн євро.

Скрін Fotospor

Джерело стверджує, що Зоря вже домовилася з донецьким Шахтарем про майбутній продаж іранського нападника гірникам (після того, як його викупить) за 8 млн євро.

Нагадаємо, раніше журналіст Профутбол Didgital Володимир Звєров повідомляв, що Шахтар слідкував за Саядманешем до його трансферу в Зорі. Гра футболіста сподобалося директору гірників по футболу Даріо Срні. Однак донецький клуб вирішив не поспішати з трансфером молодого іранця і хотів спочатку подивитися, як він адаптується в УПЛ.

Поточного сезону Саядманеш відіграв 16 матчів за луганську команду і відзначився 5 голами та 2 асистами. Його орендна угода з Зорею розрахована до кінця грудня 2021-го року.

 

Читайте також: Все для Мессі! Барселона позбудеться чемпіона світу заради зіркового аргентинця та Динамо втратило українського Ібрагімовича? Кварцяний пропонував киянам нападника

Читайте також