Болонья фантастичним камбеком шокує Аталанту. Малиновський не встиг виправити ситуацію. ВІДЕО

23:55, 23 грудня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 14-му турі Серії А Аталанта на виїзді грала з Болонією

Руслан Малиновський, який виходив у стартовому складі Бергамасків три матчі поспіль, цей поєдинок розпочинав з лави для запасних. Замість нього Гасперіні випустив Ілічича.

Зі своїм вибором головний тренер Аталанти не прогадав. Адже саме словенець у середині тайму заробив пенальті для своєї команди. Він пішов в обіграш у штрафному майданчику і отримав удар по ногах від Єрді Схаутена. Виконувати одинадцятиметровий удар взявся Муріель. Нападник потужно пробив у лівий від себе кут воріт – 0:1.

Вже за хвилину Муріель подвоїв перевагу своєї команди, оформивши дубль. Форвард скористався помилкою захисника Болоньї Дейкса, який невдало вибив головою, перехопив м’яч, обробив його і з декількох метрів розстріляв ворота господарів – 0:2.

Неймовірний камбек Болоньї

На 73-й хвилині поєдинку господарі відквитали один м’яч, Орсоліні віддав чудову передачу на Томіясу, той втік від Госенса і майже з кута воротарської зони перекинув голкіпера Аталанти – 2:1.

Ще за дев’ять хвилин Маріо Пас, який тільки з’явився на полі, зрівняв рахунок у матчі. Після подачі з кутового гравець виграв позицію і головою переправив м’яч у сітку воріт – 2:2.

Гасперіні одразу кинувся щось змінювати і на 84-й хвилині випустив Малиновського і Мохіку. Однак гравці Аталанти не встигли створити бодай один момент біля воріт господарів поля.

Таким чином, Аталанта втрачає очки у матчі, в якому перемагала з рахунком 2:0 до середини другого тайму. Бергамаски залишаються 7-ми у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 22 пункти.

Читайте також: Мілевський пішов – Динамо занепало. У Білорусі помирає ексчемпіон країни та Бути рекордному трансферу? Манчестер Сіті підшукав заміну Агуеро

Читайте також