Бомба! Реал погодив трансфер свого вихованця. Відомі деталі угоди

12:38, 30 червня 2020
ТРАНСФЕРИ

Мадридський Реал домовився про трансфер свого футболіста до одного з найкращих клубів Серії А.

За інформацією Sky Sport Italia, Королівський клуб погодив деталі переходу Ашрафа Хакімі до італійського Інтера. 21-річний марокканець сьогодні прибув до Мілана, де він пройде медичне обстеження. Після проходження усіх необхідних процедур оборонець підпише з Нерадзуррі п’ятирічний контракт. Вартість трансферу гравця становить 45 млн євро (40 млн одразу, а потім ще 5 млн бонусами). Правий захисник отримуватиме 5 млн євро на рік.

Реал не хоче повністю відмовлятися від молодого таланта, а тому включив в угоду право пріоритетного придбання футболіста, повідомляє Diario AS. Тобто, упродовж п’яти років Інтер має інформувати Вершкових щодо кожної офіційної пропозиції по Хакімі, а у Королівського клубу буде 72 години, щоб зробити аналогічний запит і домовитися з гравцем за умови, що Нерадзуррі захочуть його відпустити.

Нагадаємо, влітку 2018 року мадридський Реал відправив Хакімі в оренду до Боруссії Дортмунд, де він провів останні два сезони. За цей час футболіст відіграв 73 матчі за німецький клуб, у яких відзначився 12 голами та 17 асистами.

Читайте також: Фантастичне виконання. Гол Зубкова номіновано на звання найкращого. ВІДЕО та Цікавий вибір від Гвардіоли! Манчестер Сіті націлився на антирекордсмена та хулігана

Читайте також