Бомбануло. За порєбріком згоріли зі слів екстренера збірної України

14:44, 27 січня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

А якою ще могла бути їхня реакція?

Нещодавно екстренер збірної України Мирон Маркевич в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував рекомендації Міністерства молоді та спорту України для українських спортсменів перед Олімпіадою-2022 у Пекіні. Там йдеться про те, що атлетам не варто робити фото чи знімати відео з представниками Росії. 70-річний український фахівець сказав таке:

Photo by Getty Images

Тут і коментувати особливо нема чого. За великим рахунком, не було необхідності в таких вказівках. Кожен має бути патріотом своєї країни і чітко знати, де друг, а хто ворог. Тому про які спільні фото, братання з росіянами може йтися, якщо це країна-агресор, яка вбиває твоїх братів і сестер, що захопила твої землі? Таке не можна пробачати. А найкращою відповіддю українських спортсменів на підступність ворога були б їхні перемоги на змаганнях найвищого рівня.

Реакція на такі слова легендарного українського тренера не змусила себе довго чекати. І запалало... Почесний голова РФС (Російський футбольний союз) у коментарі Sport24 висловився про коментар Маркевича, не забувши нагадати про свою посаду:

Хто він взагалі такий, щоби робити такі заяви? Маркевич для мене ніхто. Я, почесний президент РФС, не маю наміру коментувати слова шизофреніка.

Читайте також: Футбол з кров'ю. Динамо у матчі з фейлом і травмою відпускає Буде-Глімт. ВІДЕО

Читайте також