Боруссія Дортмунд – Баварія. Експерт Паріматч Олександр Шовковський впевнений, що команди заб’ють більше 3-х м’ячів

12:41, 06 листопада 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Боруссія Дортмунд – Баварія: команди заб’ють більше 3 м’ячів. Коефіцієнт 1.5

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

  • Команди заб’ють в другому таймі більше 1.5 голів – 1.5
  •  Баварія виграє – 1.7
  • Баварія заб’є більше 2 голів – 1.8
  • Баварія виграє в другому таймі – 2.1
  •  Баварія заб’є в кожному таймі – 2.1

Дивитися всі коефіцієнти

Матч повинен відповісти на два ключові питання чемпіонської гонки в Бундеслізі. Чи готова Боруссія до реальної конкуренції з Баварією. Та як адаптувались мюнхенці до відсутності міжсезоння. Крім цього, перемога однієї з команд дасть їй стратегічну перевагу у три очки і чисте перше місце.

Форма Боруссія Д

Команда Люсьєна Фавра в минулому турі Бундесліги обіграла в гостях Армінію (2:0), здобувши в чемпіонаті 4–ту перемогу поспіль. У турнірній таблиці клуб з Дортмунда ділить з Баварією 1–й рядок і поступається мюнхенцям лише за різницею забитих і пропущених м’ячів (+15 у Баварії і +11 у Боруссії).

В групі ЛЧ Боруссія зуміла швидко виправити ситуацію після стартової гостьової поразки від Лаціо (1:3). Команда Фавра послідовно обіграла вдома Зеніт (2:0) і на виїзді Брюгге (3:0), набрала 6 очок і вийшла на перше місце.

Новини Боруссія Д

Форвард Ерлінг Голанд відзначився дублем в матчі ЛЧ проти Брюгге (3:0). На його рахунку тепер 14 голів в 11 матчах ЛЧ. Це стільки ж забитих м’ячів, скільки у колишніх форвардів Інтера Адріано і Роналдо. Всього 20–річний Голанд забив за Боруссію 26 голів в 28 зустрічах.

Форма Баварія

Команда Ганса–Дітера Фліка здобула 4–ту перемогу поспіль в Бундеслізі, обігравши в гостях в минулому турі Кельн (2:1). Єдиної поразки в цьому чемпіонаті Баварія зазнала саме на виїзді – від Гоффенгайму (1:4). У 13 останніх матчах на чужому полі в Бундеслізі у мюнхенців 12 перемог.

В ЛЧ Баварія вже фактично гарантувала собі вихід у плей–офф. У команди Фліка 3 перемоги в 3 матчах. В минулому турі мюнхенці розгромили на виїзді РБ Зальцбург (6:2).

Новини Баварія

Спортивний директор Баварії Хасан Саліхаміджич підтвердив, що переговори із захисником Давидом Алабою завершились провалом. За словами Саліхаміджича, Алаба влітку піде з Баварії вільним агентом, сторони не дійшли згоди по новому контракту. Клуб не отримував пропозицій щодо трансферу Алаби. Австрієць Алаба провів 12 років в Баварії. Термін його чинного контракту закінчується влітку 2021 року.

Боруссія Д – Баварія. Статистика зустрічей

У XXI столітті Баварія зіграла проти Боруссії в Дортмунді 20 матчів Бундесліги.  У команд абсолютна рівність (по 7 перемог і 6 нічиїх).

У 8 останніх домашніх поєдинках проти Баварії в Бундеслізі Боруссія не виграла 6 разів (2 нічиї, 4 поразки). Якщо брати виключно суботні матчі дортмундців проти мюнхенського клубу, то тут у Боруссії ситуація ще гірше: лише 2 перемоги в 11 останніх іграх на своєму полі (4 нічиї, 5 поразок).

Якщо брати до уваги останніх 10 матчів в усіх турнірах, то у Баварії велика перевага – 8 перемог і 2 поразки. Востаннє Боруссія обіграла мюнхенців у матчі за Суперкубок Німеччини–2019 (2:0). Далі були три перемоги Баварії – 4:0 і 1:0 в Бундеслізі сезону–2019/20 та 3:2 в матчі за Суперкубок Німеччини–2020 (Толіссо, Мюллер, Кімміх – Брандт, Голанд).

Боруссія Д – Баварія. Коефіцієнти

Parimatch ставить на перемогу Баварії – 1.7. Перемога Боруссії – 4.2. Подвійний шанс Боруссії (1Х) – 2.1. Подвійний шанс Баварії (Х2) – 1.2. Нічия – 4.3. Перемога Баварії в першому таймі – 2.2. Перемога Боруссії в першому таймі – 4.2. Нічия в першому таймі – 2.8. Баварія виграє другий тайм – 2.1. Боруссія виграє другий тайм – 3.6. Баварія виграє обидва тайми – 4.3. Боруссія виграє обидва тайми – 11. Баварія переможе і не пропустить – 4.1. Боруссія переможе і не пропустить – 8.4. Баварія виграє в один м’яч – 4.1. Боруссія виграє в один м’яч – 5.7.

Аналітики чекають високу результативність. ТБ 3.5 – 1.9, ТБ 3 – 1.5. ТБ 1.5 в першому таймі – 1.9. ТМ 1.5 в першому таймі – 1.8. ТБ 1.5 в другому таймі – 1.5. Обидві команди заб’ють – 1.3. Одна з команд не заб’є – 3. Низові ставки: ТМ 3.5 – 1.9, ТМ 3 – 2.5. Обидва тайми ТБ 1.5 – 3.1.

Індивідуальні показники забитих м’ячів: ІТБ 2 Баварії – 1.8. ІТМ 2 Баварії – 1.9. ІТБ 1.5 Боруссії – 2.2. ІТМ 1.5 Боруссії – 1.6. Баварія заб’є в обох таймах – 2.1. Боруссія заб’є в обох таймах – 3.4. Баварія не заб’є – 7.4. Боруссія не заб’є – 3.9.

Боруссія Д – Баварія. Сильні та слабкі сторони

Результати свідчать, що команда Фавра у відмінній формі. Останні 4 матчі в Бундеслізі Боруссія виграла із загальним рахунком 10:0. В середньому дортмундці забивають більше 2 голів за гру – це показник претендента на титул. Інша справа, що проти Баварії необхідно показувати 100%, а між тим у команди Фавра є проблеми.

Насамперед, це кадрові втрати в захисті (Шмельцер, Загаду, Хуммельс). Дійшло до того, що Фавр поставив у центр захисту опорника Вітцеля. Проти Брюгге бельгієць зіграв надійно, але не факт, що він і Аканджи будуть успішними в протистоянні з Левандовські і Мюллером. Інший нюанс – знайти оптимальну підтримку Голанду в атаках. Наразі в кращій формі Рейна і Торган Азар. Зате від зіркового Санчо очікували набагато більше.

Козирі цієї Баварії відомі – чемпіонська ментальність, тотальний контроль гри, неймовірні виконавці. Для команда Фліка взагалі не проблема відсутність через травми Девіса і Горетцки. Першого на лівому фланзі захисту заміняє Люка Ернандес, а в центрі поля разом з Кімміхом гратиме Толіссо.

При цьому, у відмінній формі усі лідери команди – Нойєр, Боатенг, Кімміх, Мюллер, Гнабрі і Левандовські (10 голів в 5 матчах). Ще одна перевага Баварії – глибина складу. У Фліка є набагато більше опцій підсилення гри протягом матчу (Сане, Мартінес, Мусіала, Шупо–Мотінг, Зіркзее).

Боруссія Д – Баварія. Статистика 

  • Баварія виграла 18 з 19 останніх матчів в Бундеслізі
  • В 10 з 11 останніх виїзних матчах в Бундеслізі Баварія виграла перший тайм і матч загалом
  • В останніх 3 матчах в Бундеслізі Боруссія Д грала внічию перший тайм і вигравала матч загалом
  • В 10 з 12 останніх особистих поєдинках в усіх турнірах команди забивали більше 2.5 голів
  • В 9 з 13 останніх виїзних матчах Баварії в Бундеслізі команди забивали більше 3.5 голів
  • Одна з команд не забивала в 11 останніх домашніх матчах Боруссії в Бундеслізі
  • В 12 з 16 останніх домашніх матчах Боруссії в Бундеслізі в 2–му таймі команди забивали 1.5 голів

 Боруссія Д – Баварія. Прогноз

Дивитися всі коефіцієнти

Команда Фліка гратиме в Дортмунді з максимальною мотивацією, а це саме те, що потрібно Баварії для перемоги. Перевага мюнхенців стане вирішальною після перерви, Левандовські знову заб’є.

Читайте також