Боруссія Дортмунд – Гоффенгайм. Хто святкуватиме перемогу в матчі?

16:25, 26 червня 2020
ПРОГНОЗИ

У 34-му турі Бундесліги дортмундська Боруссія прийматиме Гоффенгайм.

Цей матч абсолютно нічого не вирішує для Джмелів з огляду на турнірну ситуацію. Боруссія друга і має 69 балів, вона випереджає Лейпциг на 6 пунктів. У Гоффенгайма обставини цікавіші: клуб перебуває на 7-ій сходинці з 49 очками. Таку ж кількість балів має і Вольфсбург, але за рахунок особистих зустрічей Вовки перебувають на 6-ій позиції. Однак, в останньому турі Бундесліги суперник Шахтаря у Лізі Європи гратиме з Баварією, і шанси Вольфсбурга в цьому матчі на перемогу не надто великі. Тому, Гоффенгайм намагатиметься з усіх сил перемогти у поєдинку з Боруссією, бо 6 місце дозволить команді напряму потрапити до ЛЄ, тоді як 7 позиція змушує грати стикові матчі.

Однак, перемога Гоффенгайма видається малоймовірною. Боруссія Дортмунд демонструє високий рівень гри останнім часом, чого тільки коштує розгром Падерборна з рахунком 6-1 (і це без Голанда). Щоправда, Джемелі оступилися у поєдинку з Майнцом і несподівано програли 0:2. Втім, в матчі з Лейпцигом команда виправилася і перемогла 2:0. Дортмундці мають гарний підбір виконавців: Вітсель, Емре Кан, Санчо, Голанд. Норвезький нападник взагалі став справжньою сенсацією цього сезону: в 17 матчах за дортмундців він забив 16 м’ячів.

Гоффенгайм після поразки у 31-му турі від Лейпцига 0:2 спочатку впевнено переміг Аугсбург 3:1, а потім розгромив Уніон Берлін 4:0. Команда продемонструвала, що вміє грати першим номером, але не факт, що у матчі з Боруссією у них вийде це зробити. Найкращим бомбардиром клубу є Андрей Крамарич, який у 19 матчах забив 8 м’ячів.

Прогноз

Попри мотивацію, яку має Гоффенгайм у цьому матчі, все ж їхня перемога є малоймовірною, оскільки гра Боруссії справляє в рази краще враження.

Цілком логічно буде припустити, що переможе Боруссія Дортмунд і тотал більше 2,5.

Читайте також