Брав требл, а тепер працюватиме з Мудриком? Челсі обрав кандидата №1 на посаду тренера

18:25, 03 травня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Не так давно цей спеціаліст перетинався з українцями.

Наступним тренером Челсі може стати екснаставник Баварії та збірної Німеччини Гансі Флік, інформує журналіст BILD Крістіан Фальк.

Фото: Getty Images

За його словами для CaughtOffside, Флік є "сильним кандидатом" на посаду керманича лондонського клубу. Ба більше, 59-річний фахівець, який наразі перебуває без команди, сам має чимале бажання працювати в АПЛ, куди його вже кликали кілька років тому. Але тоді Флік відхиляв пропозиції, оскільки очолював Баварію:

Флік хотів би працювати в Прем'єр-лізі і дивиться на велику шістку. Він спілкувався з Тоттенгемом ще до того, як тренував збірну. Це був би клуб його рівня. Челсі теж дуже цікавий варіант для Фліка. Після звільнення Френка Лампарда у 2021 році відбувся телефонний дзвінок між ним і ексдиректором синіх Мариною Грановською. На той момент він був тренером Баварії, який виграв требл, і відповів відмовою, бо ще працював у клубі. Але його цікавив Челсі. Тепер, коли вони шукають іншого тренера і знають, що він зацікавлений, я вважаю, що ця тема може стати гарячою.

Останнім місцем роботи Гансі Фліка була збірна Німеччини, з якою він провалився на ЧС-2022, після чого в 6 спарингах зазнав 4 поразки, вигравши при цьому лише в Перу (2:0) та зігравши в результативну нічию зі збірною України (3:3).

Читайте також: Остаточне рішення щодо Яремчука?! Валенсія визначила долю нападника збірної України

Читайте також