Бразилія зуміла вистояти. Збірна України зупиняється за крок до фіналу ЧС-2024. ВІДЕО

20:04, 02 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України у півфіналі Чемпіонату світу з футзалу грала з Бразилією.

Бразильці зуміли першими забити в середині першого тайму, але це взяття воріт арбітр скасував після перегляду відеоповтору, оскільки суперник сфолив, коли вибив м'яч з рук голкіпера збірної України Сухова.


Натомість наприкінці першої половини зустрічі наша національна команда зуміла забити. Чернявський хитнув суперника і з дальньої відстані пробив точно у кут – 1:0.

На жаль, на старті другого бразильці зрівняли рахунок. Дієго прострілював до штрафного майданчика і Семеченко випадково зрізав м'яч у власні ворота – 1:1.

Ще за хвилину збірна Бразилії вишйла вперед у рахунку. Українці обрізалися біля власних воріт і Дієго з другої спроби прошив Сухова – 1:2.

У середині другого Україні зрівняли рахунок. Синьо-жовті перехопили м'яч на чужій половині поля і Абакшин викотив на порожні ворота Корсуну, який зпобив рахунок 2:2.

За 4 хвилини до завершення поєдинку бразильці знову вийшли вперед у рахунку. 10-метровий удар, який призначається за надмірну кількість фолів (більше п'яти), впевнено реалізував Дієго, який прошив Сухова – 2:3.

Збірна України проявила характер і боролася до останньої секунди, але, на жаль, зрівняти рахунок не вдалося. Тож Україна поступається 2:3 і тепер гратиме за 3-тє місце з програвшим пари Аргентина – Франція.

Читайте також: Тому в Челсі у нього вірять. Михайло Мудрик вразив своїм вчинком Англію. ВІДЕО

Читайте також