У Жироні буде велика перебудова! Відомо, що чекає на Довбика і Циганкова

09:00, 13 травня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Влітку на Жирону чекає серйозна перебудова складу.

Авторитетне іспанське видання AS проаналізувало кадрову ситуацію в каталонському клубі. Як вказує джерело, команду покинуть декілька провідних зірок, в яких завершуються орендні угоди. Мова про: Савіо (повернеться в Труа, а потім має перейти в Ман Сіті), Яна Коуту (у Ман Сіті), Еріка Гарсію та Пабло Торре (обидва підуть назад у Барселону).

Фото: Getty Images

Також Жирона розпрощається з голкіпером Хуаном Карлосом, центральним оборонцем Хуанпе та півзахисником Борха Гарсією. В усіх трьох завершують контракти і каталонський клуб не планує підписувати з ними нові угоди.

Але найбільшою проблемою для біло-червоних стане ситуація з гравцями, яких хочуть підписати інші клуби. Це: Алейш Гарсія (його хочуть Баєр, Мілан, Барселона, Борнмут і Астон Вілла), Мігель Гутьєррес (може підписати Реал), Іван Мартін (Вільярреал та Атлетик Більбао), а також український дует Віктор Циганков та Артем Довбик. Як стверджує портал, у послугах вінгера зацікавлена Баварія, а нападника хоче Челсі.

Фото: Getty Images

Жирона з усіх сил буде намагатися зберегти футболістів та не віддати їх у інші клуби, але не все буде залежати від каталонського колективу в даному випадку.

Читайте також: Почеттіно покине Челсі?! Тренер Мудрика може очолити легендарний клуб Європи

Читайте також