Буффон залишає ПСЖ. Куди далі та хто його замінить?

11:03, 06 червня 2019

Легендарний італійський голкіпер Джанлуїджи Буффон прощається із Парі Сен-Жермен. Про це офіційно повідомляється на сайті та у соцмережах паризького клубу.

Термін дії контракту Буффона спливає 30-го червня нинішнього року. Сам Джиджи написав дуже зворушливого листа клубу та вболівальникам. Відповідний допис він опублікував у своєму Instagram.

Вперед, Париж! Дякую і удачі! Ернест Хемінгуей писав, що у світі є тільки два місця, де можна жити щасливо: вдома і в Парижі. Відтепер це стосується і мене. Париж завжди буде трішки моїм домом.

Дякую за все, за можливість жити тут. Дякую за гостинність, емоції і втому, відчуті разом. Поруч один з одним. Колегам, команді і подорожам. 12 місяців я був сповнений тепла неймовірних уболівальників. Це було дуже зворушливо.

Сьогодні закінчується моя пригода за межами Італії: ПСЖ запропонував мені подовжити мій контракт, але я не пристав на цю пропозицію, адже хочу мати нові виклики.

Агент футболіста Сільвано Мартіна в інтерв’ю виданню Cittaceleste заявив, що його клієнт не збирається завершувати кар’єру гравця.

Зараз Буффон візьме паузу на декілька днів, щоб обдумати майбутнє та порадитися із сім’єю. Після офіційного оголошення про його відхід із ПСЖ я отримав дуже багато дзвінків. Але Буффон ще не прийняв остаточного рішення. Нам приємно відчувати такий інтерес.

Де саме опиниться Буффон поки що невідомо. Так само, як і те, хто ж замінить його у ПСЖ. Більшість засобів масової інформації вже декілька місяців сватають до паризького клубу голкіпера Манчестер Юнайтед Давіда Де Хеа. Трансферна вартість іспанця оцінюється у 70 мільйонів євро. Та з’явився ще один серйозний кандидат — воротар Реала Кейлор Навас. Авторитетне видання Marca наголошує, що трансфер є більш ніж реальним, оскільки костариканець давно вже втратив місце в основі Вершкових, а першим номером для Зідана став Куртуа. Навас — ідеальний кандидат для парижан ще і через свою невисоку вартість. Статистичний портал Transfermark оцінює Кейлора у 12 мільйонів євро.

Джанлуїджи Буффон нинішнього сезону зіграв 25 матчів, у яких 9 разів залишив свої ворота сухими.

Читайте також: Жах для Бразилії. Селесао перед Копа Америка залишилися без головної надії

Читайте також