Бєсєдін: через 4-5 днів буду в загальній групі

20:14, 11 листопада 2018

Після розгромної перемоги київського Динамо над Маріуполем футболісти та тренери обох команд дали ексклюзивні коментарі Footballhub

Валерій Федорчук, півзахисник Маріуполя:

Цю гру ми програли за рахунок своїх помилок. Ми поважаємо Динамо, але хочемо контролювати м’яч, грати з м’ячем. Не скажу, що ми сьогодні програли без шансів. Складно говорити, адже ми налаштовувалися відібрати очки в Динамо. 

Микита Бурда, захисник Динамо Київ:

Дуже багато критики, ми намагаємося щось змінити у грі. Нам хочеться, щоб уболівальники приходили на стадіон. У кожній грі граємо на перемогу. Миколенко і Шапаренко вони заряджені, вони тренуються, показують хороший футбол. 

Ігор Суркіс, президент Динамо Київ:

Футбол як футбол! Спочатку складно, потім забили, усе стало на свої місця. Треба вміти швидше руйнувати оборону! Хоча Маріуполь не ставив автобус, як всі інші команди. Загнати в будку, то було в минулому. Зараз обіграли. Молодим гравцям емоційно дуже важко відновлюватися після таких ігор, як із Ренном, наприклад.  Було видно, що вони ще не відійшли.

Після гри з Ренном так співпало, що хлопці підписали контракт на 5 років. Я вважаю, що це майбутнє київського Динамо. Головне, щоб вони думали про футбол. 

Олександр Бабич, головний тренер Маріуполя:

Ми не закривалися. У футболі так буває, що рахунок не завжди відображає гру. У нас було 4 моменти і ми не забили. Ця гра відрізнялася від інших ігор з Динамо. У нас виходило і контролювати м’яч, і виходити з оборони в атаку.

Вакула має нестандартне мислення. Не можу сказати, що він зіграв неактивно. 

Я бачу, що команда росте, ми додали, і нам ще є куди додавати. 

Динамо зіграло успішні матчі. У плані психології ми не поступилися. Ми не боялися грати! Я бачу, як працює Зубков. Збірна – це вже інший рівень. Там помилок не пробачають. 

Артем Бєсєдін, нападник Динамо Київ:

Зараз пауза  на 3-4 дні, а потім все буде добре. Важко дивитися матч з трибуни, все роблю для того, щоб якомога скоріше грати. За 4-5 днів буду в загальній групі. Вербич на позиції нападника молодець!

Віталій Миколенко, захисник Динамо Київ: 

Неважливо, де грати, центральним захисником чи крайнім. Де ставлять, там і граю. Останнім часом до мене багато уваги, але я впорався.

Після гри Президент підійшов, сказав заїхати. Я наступного дня приїхав, підписали контракт. 

Данило Ігнатенко, захисник Маріуполя:

Була рівна гра, у нас навіть більше моментів було, шоб повести в рахунку. У Динамо був один шанс – вони ним скористалися. Потім щось пішло не так. Може десь підсіли.

За автогол Чоботенка беру провину на себе, тому що не можна такі передачі в центр поля давати. Обрізав всю команду.

Колю Шапаренка добре знаю, зараз дуже додав. Бажаю йому удачі, хай продовжує! 

Я вважаю, що нас із Динамо зараз принципові матчі, майже як дербі! Зараз Динамо нас має боятися! У нас дуже хороша команда. Швидкі фланги. Думаю, наше місце в шістці. Можливо, четверте місце, третє залишу для Зорі. Хоча із луганцями теж іще поборемося.

Читайте також