Битва цукру і солі. Шахтар Вернидуба з класною грою долає Городею

19:55, 28 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Чемпіонат Білорусі попри епідемію коронавірусу йде на повну.

Після неочікуваної поразки від Торпедо-Белаз у першому турі Вищої Ліги Білорусі солігорський Шахтар завітав у гості до Городеї.

Команда Вернидуба могла вийти вперед вже на 33 хвилині зустрічі. Усеня штовхнув у власному штрафному майданчику Подстрєлова, і арбітр зустрічі справедливо вказав на одинадцятиметровий. Пенальті взявся виконувати Кендиш, який, мабуть, надихнувся виконанням Мілевського у серії пенальті проти Швейцарії на Чемпіонаті Світу. Півзахисник солігорської команди елегантно підсік м’яч вище воріт – 0:0.

Свого Шахтар досяг на 56 хвилині. Класна комбінація гостей із Солігорська завершилася ударом Діасамідзе – 0:1. Варто відзначити багатоходовість атаки, адже гол прийшов після дуже хорошого розіграшу підопічних Вернидуба. І людяність…

Повна домінація команди Вернидуба логічно призвела до ще одного гола на 89 хвилині. Класну (всі паси були вчасні) контратаку своїм ударом реалізував Подстрєлов – 0:2.

Шахтар Солігорськ впевнено перемагає і здобуває перші 3 очки у цьому чемпіонаті. Ситуація після стартових двох турів у Білорусі дуже цікава.

Продовжує штормити БАТЕ, яке вперше у своїй історії поступилося у двох стартових турах:

Чемпіон Білорусі Динамо Брест свій матч другого туру виграв завдяки Мілевському:

Читайте також: Це хвилює усіх! В УЄФА назвали три варіанти поновлення чемпіонатів

Читайте також