Челсі назвав ціну Азара. Хто замінить бельгійця?

14:53, 18 квітня 2019

Трансферна історія Азара і мадридського Реала близька до завершення. За інформацією AS, лондонці готові відпустити свою головну зірку. Більше того, Челсі назвав суму, за яку Еден Азар зможе піти, та назвав ім’я ймовірної заміни бельгійцю.

Мадридці продовжують перемовини з керівництвом Челсі щодо придбання вінгера. Річ у тім, що контракт Азара з Челсі завершується влітку наступного року і сам футболіст неодноразово заявляв, що мріє грати у Мадриді. Тому майбутнє трансферне вікно – останній шанс для лондонців продати Едена за максимально високою ціною.

Згідно з інформацією щодо останніх переговорів Реала та Челсі, англійці вимагають 116 мільйонів євро, тоді як іспанці мають намір витратити 80-90 мільйонів. Однак керівництво лондонського клубу готове знизити ціну до 105 мільйонів євро.

Також з’явилася інформації щодо імені потенційного наступника Азара в Челсі. До речі, у цьому випадку – ідентичний маршрут. Адже у Лондоні чекають на вінгера Лілля Ніколя Пепе. Свого часу Азар саме зі стану французького клубу перейшов до Челсі. Президент Лілля вже зізнався ЗМІ, що Пепе залишить команду влітку, адже на гравця є серйозний попит на європейському ринку. Челсі має намір придбати Пепе орієнтовно за 80 мільйонів, щоб залишитися в плюсі від трансферних угод.

Нагадаємо, що восени Челсі отримав трансферний бан, однак клуб подав апеляцію і на час її розгляду матиме можливість здійснювати трансфери. Тому, швидше за все, літнє трансферне вікно для лондонців буде активним.

Читайте також