Чемпіонат світу в Україні. Президент УАФ виступив з крутою ідеєю

10:10, 25 березня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Цікавий варіант

Нещодавно британський прем'єр Борис Джонсон в інтерв'ю ЗМІ запропонував віддати право на проведення Євро-2028 Україні. І Андрій Павелко відреагував на пропозицію. Спочатку президент УАФ в ефірі національного телемарафону єдиних новин висловив думку про те, що Україна уже проводила Євро (у 2012-му році), тому краще було би подати заявку на проведення чемпіонату світу.  

Згодом Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook запропонував британським партнерам розглянути можливість подачі спільної заявки на проведення фінальної частини чемпіонату світу в Україні та Великій Британії.


Євро-2028 з футболу в Україні? Від імені всієї футбольної спільноти нашої держави дякую прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону за таку чудову ініціативу! На відміну від заявки фашистської росії на проведення цього турніру, ідея Джонсона абсолютно логічна і обгрунтована! Щойно в ефірі загальнонаціональних новин на каналі Україна24 нагадав, що наша держава вже приймала матчі фінальної частини континентальної першості в 2012 році. Тому пропоную нашим британським друзям розглянути можливість подачі спільної заявки на проведення фінальної частини чемпіонату світу в Україні та Великобританії. Думаю, Президент і Верховний Головнокомандувач України Володимир Зеленський підтримає таку ідею і сприятиме її реалізації. Впевнений, що після перемоги над фашистською росією і відновлення української футбольної інфраструктури ми зможемо спільно з Великобританією провести такі змагання на найвищому рівні! Слава Героям! Слава Україні!

Читайте також: Світ розділився на людей і росіян. Легенда Динамо знищив рашистів, хоча нещодавно працював на росії

Читайте також