Чемпіонів України в Китаї стане більше? Зірковий футболіст може шокувати переїздом

19:41, 10 вересня 2020
ТРАНСФЕРИ

Інші варіанти наразі не розглядаються.

Туринський Ювентус має намір під час цього трансферного вікна продати Дугласа Косту. Колишня зірка Шахтаря не входить у плани нового тренера Андреа Пірло, тож бразильцеві почали підшуковувати новий клуб.

Однак італійський клуб поставив великий цінник на футболіста (40 млн євро). І жодна європейська команда не готова стільки заплатити за півзахисника. Причина, перш за все, у високому травматизмі гравця, який минулого сезону пропустив 17 матчів через різні травми.

Проте, як повідомляє Сalciomercato, Костою зацікавилися клуби з Китаю та Об’єднаних Арабських Еміратів, які готові заплатити за нього чималі гроші. Та сам футболіст у свої 29-років ще хоче грати в Європі і боротися за Лігу Чемпіонів. Контракт гравця з Ювентусом розрахований до 2022 року, і він не збирається його достроково розривати. Останнє слово за керівництвом туринців.

Коста виступав у донецькому Шахтарі з 2010-го по 2015-ий рік. За цей час він п’ять разів ставав чемпіоном України, тричі вигравав Кубок і двічі Суперкубок України.

Нагадаємо, що в Китаї виступає інший ексгравець Шахтаря Алекс Тейшейра (Цзянсу Сунін) та колишній гравець Динамо Тамаш Кадар (Шаньдун Лунен).

Читайте також: Перші кадрові рішення Пірло. Клуб покидає один із основних гравців, а йому на заміну прийде зірка та Ексгравець Зорі гратиме із Чемпіоном Світу? Супертрансфер, який принесе гроші луганцям.

Читайте також