Черговий суддівський скандал. Лютий треш у матчі Інгульця з Прикарпаттям

19:10, 15 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Інгулець, що бореться за вихід до УПЛ, у матчі 24 туру приймав на своєму полі Прикарпаття. Івано-франківський клуб перебуває на 11 сходинці таблиці і дограє чемпіонат без особливих турнірних завдань. Але зустріч пройшла за далеко не спортивним принципом. Основною дійовою особою гри став арбітр Іван Бондар.

Іван Бондар, фото ФК Прикарпаття

Суддя просто прибив Прикарпаття. У першому таймі не поставив чистий пенальті у ворота Інгульця. Упродовж матчу приймав однобічні сумнівні рішення у різних ситуаціях. Посадив на картки велику кількість футболістів команди гостей і вилучив двох учасників матчу: за дві жовті на 53-тій хвилині з поля пішов Владислав Семотюк, а згодом на трибуни відіслали і тренера Прикарпаття Володимира Ковалюка за незгоду з цим рішенням арбітра. Наставник Прикарпаття змушений був реагувати на події на полі, тасуючи склад через небезпеку ще одного вилучення. Найприкріше те, що пахло лівим пенальті. І він таки був призначений… на 90+1 хвилині нічийного матчу за те, що нападник господарів заплутався у власних ногах!

Вже відреагували на суддівство у цьому матчі в іншому клубі Першої ліги. Гірник-Спорт на своєму сайті опублікував таке:

Скріншот з сайту Гірника-Спорт

Своїми враженнями від гри і суддівства в ній поділився й міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у мережі facebook:

Скріншот

Завдяки мінімальній перемозі 1:0 Інгулець продовжує очолювати турнірну таблиці, маючи 50 очок. Минай другий – 47 балів. У Прикарпаття 11 місце і 24 бали.

Читайте також: Ексгравець Динамо знайшов собі іменитий клуб і УПЛ відкладається? Один із лідерів Першої Ліги попрощався із 8 гравцями

Читайте також