Чому Фабрегас кинув шматок піци у Фергюсона?

14:01, 30 березня 2019

Сеск Фабрегас пригадав одну із найбільш загадкових історій у сучасному футболі. Усім відомий факт, що одного разу юний півзахисник Арсенала у підтрибунному приміщенні кинув шматком піци у Алекса Фергюсона. Однак досі було невідомо, чому саме Фабрегас це зробив.

В інтерв’ю Bein Sports, іспанець пригадав той інцидент, який стався після матчу Арсенала та Манчестер Юнайтед 24 жовтня 2004 року.

Я не грав у тому матчі, тому одним із перших опинився в тунелі. В роздягальні я побачив піцу і взяв шматок, бо був голодний. Потім почув якісь крики у підтрибунному приміщенні та швидко вибіг. Побачив як Ріо Фердінанд, Тьєррі Анрі, Сол Кемпбелл та інші хлопці збирались почати бійку. Я був молодий і не знав, що робити в такій ситуації, тим більше, я був малий і худий. Тунель був заповнений великими хлопцями. Чесно кажучи, не цілився в когось конкретно, просто жбурнув піцу.

Пізніше я побачив, що влучив у Сера Алекса Фергюсона. Я вже вибачався публічно і готовий зробити це ще раз. Це сталось випадково. Тоді я був молодий, зараз не став би кидатись піцою.

Цей момент пригадував і сам Алекс Фергюсон у своїй автобіографії. Однак, шотландець не називав прізвище винуватця, хоч сам знав, чиїх це рук справа.

Читайте також