Чому не викликав Ярмоленка до збірної України? Пояснення рішення Реброва

20:56, 30 вересня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ігор Циганик пояснив, чому Ребров не викликав Ярмоленка до збірної України.

Журналіст у своїй програмі Циганик LIVE прокоментував рішення головного тренера національної команди залишити лідера Динамо в резервному списку.

Фото: Getty Images

За його словами, Андрію Ярмоленку зараз вигідніше відновитися, оскільки з липня він відіграв дуже багато важливих матчів. Тим паче, Сергію Реброву потрібно було випробувати в Лізі націй Олексія Гуцуляка, який зараз перебуває у чудовій формі, а для цього наставник мав когось залишити поза основною заявкою.


Чому Андрій Ярмоленко в резервному списку я більш-менш усвідомлюю. Бо у вінгера Динамо не безмежні сили і він з липня відіграв дуже важливий відрізок. Це безперечно має відбитися на його здоров’ї. Зараз йому десь вигідніше трохи відновитися і відійти для того, щоби набрати форму. Тим паче ми розуміємо, що десь більше розраховують в цих матчах на Циганкова. Можливо навіть на Гуцуляка, який виглядає зараз, на старті сезону, дуже класно… Зараз Сергій Ребров розуміє, що Ліга націй – це Ліга націй і тут треба пробувати футболістів. Тут треба, звичайно, давати результат, але так само пробувати гравців, бо вже товариських матчів немає, а десь треба награвати склад. Ще буде відбір на Чемпіонат світу і я впевнений, що там Ярмоленко буде грати. Я в цьому переконаний. З березня місяця, якщо в нього буде все добре, він повернеться, як лідер національної збірної України, як капітан команди. Але зараз Ліга націй і треба пробувати Гуцуляка. Бо якщо ми постійно будемо використовувати Ярмоленка, то Гуцуляк так ніколи не заграє в національній збірній, як і Зубков. Для мене це рішення Реброва органічне. Плюс Ярмоленко відіграв з липня майже у всіх матчах.

Читайте також: Відомий в Україні фахівець! Назвали можливого наступника Пушича у Шахтарі

Читайте також