Чудесне зцілення Павелка. Магічним чином вилікувався від коронавірусу! Павелко святкує у ресторані. ФОТО

21:19, 08 квітня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Схоже, Андрій Павелко прямо зараз святкує своє переобрання в члени Виконкому УЄФА.

4-го квітня, а потім і 6-го, Павелко не з'явився в Київський апеляційний суд на розгляд апеляції щодо його відсторонення від посади президента Громадської спілки "Українська асоціація футболу" до 13-го травня 2023-го року. Як повідомив його адвокат, функціонер захворів на ковід і через це не може брати участь у засіданні суду. Ба більше, суддя під час засідання уточнила – плр-тест був зроблений 3.04. тобто 5 днів тому. Журналісти припустили, що все це було зроблено для того, щоби спокійно переобратися в члени виконкому УЄФА 5-го, що власне і сталося.

Проте вже 8-го квітня відбулося "Боже зцілення". Інакше важко пояснити, як Павелко, який 4-го квітня хворів на ковід, уже 8-го квітня опинився у ресторані в Olympic-Village у Києві разом із своїми віцепрезидентами. Ось екслюзивні фото:

Фото: Football Hub

Фото: Football Hub

Тепер виникає логічне запитання, то Андрій Васильович обманув суд і збрехав про своє захворювання чи справді магічним чином вилікувався за 4 дні? І чи буде покарання функціонеру, якщо його захворювання виявиться фікцією?

Читайте також