Давно такого не було. Баварія соромиться в матчі з Барселоною. ВІДЕО

23:55, 23 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Барселона і Баварія виправдали статус найцікавішого матчу ігрового дня Ліги чемпіонів.

Поєдинок розпочався голом господарів наприкінці першої хвилини. Рафінья вирвався на побачення з Ноєром і без проблем переграв голкіпера німців. Баварія відігралась доволі швидко: простріл Гнабрі с лівого флангу майстерно замкнув Кейн.

Loading...


Loading...


На 36-й хвилині настав час Роберта Левандовського, котрий скористався пасом Ферміна Лопеса і відправив м’яч у порожні ворота. До слова, гол у ворота колишньої команди польський форвард не святкував.

Loading...


Баварія продовжувала більше володіти м’ячем, але забили знову іспанці. Той-таки Рафінья змістився з лівого флангу і точно пробив у дальній кут — 3:1.

Loading...


На початку другої половини бразильський вінгер перетворив цей матч на власний бенефіс. Каталонці провели показову контратаку, яку капітан Барси завершив більярдним ударом.

Loading...


Залишок часу команди провели достатньо рівно, але ближче до голу були господарі. В підсумку 4:1 закономірна перемога підопічних Фліка.

Нагадаємо, що Барселона вперше за сім матчів змогла перемогти Баварію. З 2015-го року було 6 поразок поспіль. Німецький клуб програв другий матч Ліги чемпіонів поспіль.

Читайте також: Інтриги не буде? ЗМІ назвали імʼя володаря Золотого мʼяча

Читайте також