Дебют Миколенка. Українець зіграв за Евертон у Кубку з Халл Сіті. ВІДЕО

22:08, 08 січня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Перший матч ексдинамівця в Англії вийшов неоднозначним.

Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі Евертона у кубковому поєдинку з Халл Сіті. Вже на першій хвилині українець відзначився зі знаком мінус. Ханімен подав зі штрафного, а Миколенко програв повітряну дуель Сміту, який ударом головою першим забив у зустрічі – 1:0.

Loading...

Приголомшливий початок поєдинку засмутив гостей, які прийшли до тями в середині тайму. На 21 хвилині Грей обігрався у штрафному майданчику Халла з Гордоном і пробив точно у дальній кут воріт Бакстера – 1:1!

Loading...

Гол надихнув підопічних Бенітеса, які за 10 хвилин вийшли вперед. Андре Гомеш після навісу Джонджо Кенні головою переправив м'яч у сітку воріт господарів – 1:2.

Loading...

До перерви Віталій Миколенко все ж встиг запам'ятатися позитивною дією. Ексгравець Динамо вибив м'яч з порожнього кута воріт Беговича після удару Грівза.

Loading...

Після перерви гравцям Халл Сіті вдалося ще раз засмутити Беговича. На 71 хвилині Лонгмен після скидання від Монкура наважився на дальній удар і не прогадав. М'яч влетів у дев'ятку воріт Евертона – 2:2.

Loading...

Міг Льюїс-Поттер вирвати перемогу для своєї команди на 83 хвилині, але після удару нападника господарів м'яч поцілив у стійку воріт Беговича.

В основний час забити командам більше не вдалося, тому все вирішили екстратайми.

У першій 15-тихвилинці за ірисок відзначився Таунсенд. Вінгер наважився на дальній удар, до чого явно не був готовим Бакстер – 2:3!

Loading...

Могли господарі врятуватися у другому екстратаймі. На 110 хвилині Бегович врятував після удару Івза з близької відстанні. А Хайнс на добиванні пробив повз ворота суперників.

Віталій Миколенко з кожною хвилиною грав все впевненіше, що цілком логічно відобразилося на його оцінці від авторитетного порталу WhoScored. 7,7 – найкращий показник серед усіх гравців захисту Евертона в цьому матчі.

Читайте також: Забивний форвард для Шевченка! Дженоа ОФІЦІЙНО підписала нападника для українського тренера

Читайте також