Денис Гармаш: Шахтар? Ми вважаємо себе сильнішими

15:10, 09 серпня 2019

Денис Гармаш та Артем Бєсєдін стали учасниками фан-зустрічі з уболівальниками київського Динамо. І відверто відповіли на усі запитання щодо майбутніх матчів та своїх особистих уподобань.

Денисе, як обігруватимемо Шахтар? Як і у попередніх матчах. Нам тренерський штаб підкаже, як виконувати установку. А від нас лише вимагається виходити на поле і грати. Як на Суперкубок було.

Як святкуватимете перемогу над Шахтарем? Я ж кажу, ще до перемоги ми не будемо так говорити, так, ми вважаємо себе сильнішими, думаємо так, але у нас там ще Брюгге за три дні. Це буде найважливішим матчем нашим цьогоріч. Тому, подивимося, що буде.

Якщо у матчі з Шахтарем ти заб’єш м’яч, у тебе є продуманий жест? Ні, жести виходять спонтанно, коли забив. Якщо заб’ю, не знаю, може, щось нове вигадаю.

Чи отримували ви запрошення з інших клубів? Особисто я ні, всі запрошення йдуть через президента, через офіс. Я вже 11 років в Динамо і мені вже нікуди не хочеться. Я звик в Динамо і буду тут вже до кінця.

В Бельгії результат був невтішний для нас. Було завдання забити, моменти були, я думаю, в Києві ми впораємося і пройдемо цю команду. А зустрічі з уболівальниками потрібні, вони дарують фанам радість, позитивні емоції.

Караваєва у роздягальні підтримали. Нам пояснили в роздягальні, що не так пішло, ми зійшлися на думці, що мали моменти, і обов’язково у Києві ми заб’ємо і пройдемо далі.

Як взаємодієте з Родрігесом? Він провів одне тренування. Як на мене, дуже швидкісний, технічний, добре грає корпусом, може зіграти на флангу та у нападі, а тренер вже вирішить, де йому грати.

Який настрій перед Шахтарем? Готуємося за своїм сценарієм. Ті, хто грав із Брюгге, відновлювалися, інші мали тренування. Готові дати бій і, я думаю, ми переможемо.

Усі матчі важливі, але з Брюгге – особливо. Тому що це Ліга Чемпіонів. Ми чекали на це цілий рік, але ми налаштовуємося на усі поєдинки. Чемпіонат ще довгий. Навіть, якщо ми зараз можемо втратити очки, чи, там, унічию зіграти, ми це надолужимо.  А з Брюгге – це одна гра, вирішується доля Ліги Чемпіонів, тому цей матч буде більш вагомим.

Кожна помилка у такому матчі, кожен нереалізований момент важить більше. Ми ще до першої гри з партнерами говорили, що будь-який момент, навіть напівмомент треба реалізовувати. Не вдалося Бєсєдіну, Родрігесу, Де Пена бив. Це індивідуальна робота. Якби забив – став би героєм матчу. Тут будь-яка помилка впливає на остаточний результат. Погано, що ми не забили. Будемо в Києві вигравати з різницею у два м’ячі.

Читайте також