Десна – Чорноморець. Завдання максимум в чернігівській кишені

19:09, 10 листопада 2018

Десна та Чорноморець у 15-му турі вирішували різні завдання: чернігівцям важливо було потрапити у верхню шістку, а одеситам – перервати свою серію поразок в УПЛ, яка складає вже 8 матчів.

Фото ФК Десна

З перших хвилин матчу почалася боротьба за центр поля без справжньої гостроти в нападі.

Лише після півтайму Десна почала більше грати на атаку. В одному з моментів Денис Фаворов мав забивати після передачі Хльобаса, але вирішив віддати пас, який перехопив Міщенко.

Дещо неочікувано, з огляду на останні матчі, гравці Десни пасивно поводилися на вістрі. Ані Хльобас, ані Безбородько не мали багато вільного простору біля чужого штрафного майданчика.

На 42-й хвилині підвів свою команду Рижук, отримавши другу жовту за відмашку. Одесити залишилися вдесятьох і значно полегшили чернігівцям завдання зачепитися за першу шістку.

У другому таймі Десна прогнозовано почала більше атакувати. У першому моменті Безбородько не скористався прекрасним пасом партнера. Але скористався своїм шансом вже у наступній атаці: вдало зорієнтувався у штрафному одеситів після навісу партнера і переправив м’яч у дальній кут воріт Кожухаря.

Підтримав Безбородька на 64-й хвилині Артем Фаворов. Після паса Волкова, він чудово піймав м’яч на ногу  і розстріляв ворота одеситів.

Десна продовжила тримати під своїм контролем гру, а Чорноморець так і не зміг створити небезпеку біля воріт підопічних Олександра Рябоконя.

Чернігівці чекають на матч Маріуполя проти Динамо і в разі поразки азовців зможуть залишитися на шостому місці у турнірній таблиці. А Чорноморець має лише чекати на наступні матчі, аби спробувати виправитися за жахливу серію поразок.

Читайте також