Дніпро-1 б'є Динамо у Києві! Команда Луческу знову програє в УПЛ. ВІДЕО

19:01, 22 жовтня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

В 11-му турі чемпіонату України Динамо на стадіоні імені Лобановського приймало Дніпро-1.

Уже на 13-й хвилині зустрічі дніпряни повели у рахунку. Піхальонок виконав чудову передачу з центра поля на фланг Філіппову, той змістився поближче до центра і віддав до штрафного майданчика на Гуцуляка, 9-й номер Дніпра-1 прийняв м’яч і другим дотиком пробив у кут воріт Бущана – 0:1.


Підопічні Луческу протягом першої половини зустрічі не змогли створити дуже багато загрози біля воріт Волинця. На 32-й хвилині динамівці таки відправили м'яч у сітку голкіпера Дніпра-1, але те взяття арбітр не зарахував через порушення правил у атаці. Тож, перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Дніпра-1

Чудову нагоду відігратися кияни мали вже на 52-й хвилині. Ванат отримав м’яч у штрафній зоні Дніпра-1 прикрив його корпусом і скинув під удар Буяльському – капітан Динамо у дотик пробив поруч зі стійкою.

На 56-й хвилині господарі розігнали ще одну швидку атаку і цього разу з близької відстані пробивав Волошин, але його постріл взяв на себе гравець Дніпра-1.

Динамівці продовжували тиснути на ворота дніпрян, але пройти захист їм не вдалося. Оборона Дніпра-1 була на висоті і нівелювала усі спроби киян – підопічні Максимова повністю закрили Ваната і нападник Динамо нічого не зміг зробити.

Під кінець зустрічі господарі двічі небезпечно пробивали по воротах. Спочатку з дальньої відстані стріляв Бражко і Волинець відбив на кутовий. А потім з меж штрафного майданчика завдав удару Шапаренка, але голкіпер Дніпра-1 зумів забрати м’яч до рук.

Тож, Динамо поступаються Дніпру-1 з рахунком 0:1. Для киян це вже друга поразка поспіль в УПЛ. У минулому турі підопічні Луческу програли Поліссю 2:3.

Читайте також: 350 мільйонів за зірку Реала? Саудівський клуб готовий побити трансферний рекорд

Читайте також