Доля головного тренера в Челсі вирішена. Інсайд від Ігоря Циганика. ВІДЕО

19:23, 27 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Ігор Циганик у своїй авторській програмі Циганик LIVE розповів про справи головного тренера Челсі Грема Поттера. Інсайд з АПЛ.


Можете вважати це інсайдом, але я так розумію, що доля Поттера вирішена в Челсі. І це напевне позитивний такий знак для лондонців, тому що команда просто деградує при ньому, це помітно. Наскільки я знаю, на сьогоднішній момент Челсі вже шукає заміну, вже ведуться перемовини, у дуже суворій таємниці ведуться ці перемовини. Шукають серед іменитих тренерів.

Вже закінчився цей манібол. Власники Челсі порахували всі цифри попереднього клубу Поттера іі виявилося, що у нього дуже хороші футбольно-математичні показники. На основі цього йому запропонували працювати в Челсі. Але те, що іноді може працювати в американському суспільстві, не працює в європейському футболі. І Поттер себе трошки дискредитував. Тому що працювати і будувати гру з найкращими футболістами - не те, що з Брайтоном. В Челсі йому нічого не вдалося, побудувати гру команди йому не вдалося. І це помітно неозброєним оком.

Читайте також: А Челсі за нього заплатив шалені гроші! Найдорожчий гравець АПЛ має жахливу статистику

Читайте також