На останніх секундах. Довбик і Циганков зробили результат, але Жирона втратила перемогу. ВІДЕО

00:04, 11 травня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Жирона в 35-му турі чемпіонату Іспанії гостювала в Алавеса. Віктор Циганков і Артем Довбик вийшли у стартовому складі.

Уже на 4-й хвилині Жирона повела в рахунку. Асистом відзначився Циганков. Українець з кутового навісив до штрафного майданчика точно на голову Еріку Гарсії, який у дотик переправив м'яч у кут воріт – 0:1.

Loading...


Радість каталонців була недовгою, оскільки на 12-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Джуліано Сімеоне прорвався по правому флангу, увійшов до штрафної зони, викотив під удар Гуріді і той з близької відстані прошив Гассанігу – 1:1

Loading...


Перед самою перервою підопічним Мічела вдалося повернути перевагу в рахунку. Цього разу суперасистом відзначився Довбик. Нападник отримав передачу від Циганкова в штрафному майданчику Алавеса і потім п'ятою віддав під удар Еррері, який розрядив гармату в дев'ятку воріт – 1:2.

Loading...


Уже на старті другого тайму Довбик міг забивати сам. Форвард отримав м'яч поблизу воріт суперника і пробивав у дальній кут – голкіпер парирував.

Після цього Жирона ще декілька разів небезпечно вибігала в атаки, але до влучного останнього удару справа так і не доходила.

Натомість гравці Алавеса на останніх секундах вирвали перемогу. На 99-й хвилині Гуруді з меж воротарської зони головою переправив м'яч у сітку – 2:2.

Loading...


Після цього поєдинку Жирона має 75 очок і знову ризикує втратити другу сходинку. Барселона йде третьою з 73-ма пунктами і свій матч 35-го туру підопічні Чаві ще не зіграли.

Читайте також: Баланс сил зміниться! Мбаппе зробив ОФІЦІЙНУ заяву щодо свого майбутнього. ВІДЕО

Читайте також