Довелося обрати Динамо? Екслегіонер киян розповів, як опинився у клубі

11:35, 02 травня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Переможець Ліги 1 розповів, як опинився в Динамо.

Юнес Беланда допоміг виграти Динамо Чемпіонат України в 2015 році та двічі здобути Кубок України (в 2014 та 2015 роках). Проте, у київський клуб він був змушений перейти. В інтерв’ю Mhsconair ексгравець Динамо розповів про своє рішення змінити чемпіонат:

Після того, як Монпельє виграв Лігу 1, у мене були деякі проблеми з уболівальниками клубу. Вони освистували мене, а я реагував на це як дитина. Я не міг більше залишатися в Монпельє, хоча цей клуб я досі дуже люблю.

Єдиним вирішенням проблеми була зміна клубу, однак у мене були пропозиції тільки від київського Динамо і Аль-Джазіри з ОАЕ. На той час Динамо регулярно виступало в Лізі Чемпіонів, тому я сказав, що хочу залишитися в Європі і поїхати до Києва

Беланда був придбаний Динамо 2013-го року за 9 млн. євро. За таку ж суму кияни віддали його до Галатасарая у 2017-му році. Крім того, від продажу марокканця з урахуванням бонусів Динамо вже отримало 9 мільйонів 750 тисяч євро. Загалом гравець провів за київський клуб 88 матчів, де відзначився 11 голами та 16 асистами.

Зараз футболіст грає у турецькому Галатасараї, але через його постійні конфлікти з партнерами по команді і головним тренером керівництво клубу прагне продати гравця під час наступного трансферного вікна.

Читайте також: Гарні новини для Клоппа? Суперфорвард відмовляє Баварії заради переїзду до іншого чемпіонату

Читайте також