Дубль Левандовського за дві хвилини! Барселона шокувала Реал. ВІДЕО

23:56, 26 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Вершкові зійшлися з каталонцями.

У суботу, 26 жовтня, відбувся поєдинок 11-го туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграли мадридський Реал та каталонська Барселона.

Фото: Getty images

Дуже сильно команди розпочали Ель Класико, діючи на зустрічних курсах. Перша робота для Андрія Луніна з’явилася на 10-й хвилині матчу, коли після пасу в дотик Ямала Левандовський хотів пробити і махнув мимо м’яча, але українець розгадав цю хитрість і чітко зіграв в цьому епізоді. Через декілька хвилин голкіпер Реала знову зберіг ворота сухими після удару Ямала.

На 28-й хвилині Лунін ще раз продемонстрував свій клас. Педрі пробивав з дальньої дистанції, і українець спокійно відбив, а добивання Рафіньї заблокували захисники вершкових.

На 30-й хвилині рахунок матчу міг бути 1:0 на користь мадридців, але розкішний гол Мбаппе було скасовано через офсайд.

У підсумку, команди пішли на перерву з нулями на табло 0:0.

Підопічні Фліка видали вогняний другий тайм. На 54-й хвилині Касадо зробив розрізний пас на Левандовського, який на досвіді пробив з лінії штрафного у нижній кут — 1:0. 

Loading...


А через дві хвилини польський нападник оформив дубль! Бальде навісив, і Левандовський у стрибку головою переправив м'яча у сітку воріт Луніна — 2:0. 

Loading...

На хвилі успіху Роберт мав суперможливість зробити хет-трик, але на цей раз форвард не зміг забити у порожні ворота. Проте, третій м'яч Реалу відвантажив 17-річний талант Ямал. Іспанець скористався провалом у захисті мадридців і пробив під перекладину — 3:0. 

Loading...

А на 86-й хвилині Рафінья поставив крапку у поєдинку, розстрілявши володіння Луніна, також після помилок оборонців вершкових — 4:0. 

Loading...

Таким чином, з рахунком 4:0 Барселона громить Реал на Сантьяго Бернабеу.

Читайте також: Чаві повертається?! Екстренер Барселони близький до того, щоби очолити гранд АПЛ

Читайте також