Два голи за 4 хвилини і шедевр таланта! Іспанія в СУПЕРматчі б'є Францію. ВІДЕО

23:54, 09 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Іспанія та Франція визначили першого фіналіста Євро-2024.

Суперком'ютер на основі власних алгоритмів дійшов до висновку, що одна з цих збірних має виграти Чемпіонат Європи. Це лише підсилювало інтерес до ТОПпротистояння між ними. І вже з самого старту команди не розчарували очікування фанів.

Loading...


На 9-й хвилині французи вийшли вперед у рахунку. Дембеле перевів м'яч на лівий фланг, на Мбаппе, той навісив на дальню стійку, де був Коло Муані і нападник головою пробив точно у кут – 0:1.

Loading...


Та у середині тайму іспанці все перевернули на свою користь. Спочатку, на 21-й хвилині, феномальним голом відзначився Ямал. 16-річний вінгер завдав фантастичний удар із-за меж штрафного майданчика і м'яч від стійки залетів у сітку воріт Меньяна, який попри всі зусилля не зумів парирувати цей постріл – 1:1.

Loading...


А потім, на 25-й хвилині Фурія Роха вийшла вперед у рахунку. Ольмо отримав м'яч у штрафному майданчику Франції, ефектно прибрав Чуамені і сильно пробив у дальній кут – Кунде намагався врятувати свою команду, але на лінії воріт зрізав "шкіряного" у власні ворота – 2:1. Відзначимо, що згодом УЄФА переписала гол на Ольмо, оскільки якби Кунде не втрутився, то м'яч все одно б залетів у сітку.

Loading...


Французи від такого ноукдауну не зуміли швидко відійти і до перерви так нічого не створили біля воріт Сімона.

На старті другого тайму небезпечно з гострого кута пробивав Мбаппе, але Сімон очікував, що франуз буде пробивати, тому зайняв правильну позицію у воротах та забрав м'яч до рук.

Однак це все, на що спромоглися гравці Ле Бльо після перерви. Тому Дідьє Дешам вдався до замін і випустив Камавінгу, Грізманна, Барколя та Жиру. Та це не виправило ситуацію на полі.

Французи протягом другого тайму так і не зуміли забити. Іспанія перемагає 2:1 і виходить до фіналу Чемпіонату Європи, де зіграє з переможцем пари Нідерланди – Англія.

Читайте також: Останній шанс Довбика на трансфер! Лише один клуб готовий заплатити 40 млн євро

Читайте також