Два ідеальні асисти за матч! Малиновський результативно допоміг Аталанті перемогти Удінезе. ВІДЕО

16:56, 03 квітня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Руслан Малиновський повернувся до Аталанти після матчів національної збірної і одразу потрапив до стартового складу на матч з Удінезе.

Аталанта розпочала зустріч дуже активно. Через постійний пресинг бергамасків гості не могли навіть вийти з власної половини поля. Така гра господарів дала свій результат на 19-й хвилині. Пессіна прострілив з лівого флангу у штрафний майданчик, Муріель пробив по центру, але голкіпер не бачив моменту удару, тому пропустив м’яч поміж ніг — 1:0.

Цікавими були останні хвилини першого тайму. Спочатку на 43-й хвилині Малиновський видав просто ідеальну передачу на Муріеля, який після цього обвів голкіпера і записав на свій рахунок дубль — 2:0. Але вже наступна атака Удінезе стала результативною. Перейру залишили абсолютно самого біля штрафного майданчика, півзахисникові залишалося лише влучно пробити по воротах — 2:1 після першого тайму.

На одному асисті Малиновський не зупинився!

Вже у другому таймі українець знову продемонстрував, що таке ідеальна результативна передача. На 61-й хвилині матчу Руслан елегантно вивів на ударну позицію Сапату, який і вразив ворота Удінезе — 3:1.

Вже за 10 хвилин гості зуміли відіграти один м’яч. Перейра класно обігрався з Де Паулем на правому фланзі, прострілив у штрафний майданчик, а Ларсен розстріляв ворота Голліні — 3:2.

Руслан Малиновський залишив поле на 78-й хвилині. Замість нього вийшов Мехле. Останні хвилини були доволі нервовими для Аталанти, але бергамаски все ж втримали перемогу. Після цього поєдинку Аталанта вийшла на 3-тє місце в турнірній таблиці Серії А. Принаймні, до матчу Ювентуса, який зовсім скоро може посунути команду Малиновського та Коваленка.

Читайте також: Барселона готова шокувати! Каталонці збираються витратити понад 100 млн євро на суперфорварда

Читайте також