Динамо – Львів. Коментарі після матчу

19:12, 28 жовтня 2018

Динамо сенсаційно програло Львову у матчі 13-го туру УПЛ. Команда Юрія Бакалова перемогла завдяки єдиному голу Лукаса Тейлора на 21-й хвилині.

Наставник Львова Юрій Бакалов:

Ми мріємо про Лігу чемпіонів. Але ми такий же дебютант, як Десна та Арсенал. До нас в міжсезоння прийшло багато нових гравців. Ми рухаємося своєю дорогою.

Капітан Львова Олександр Бандура: 

Ми обрали таку тактику на матч – грати від оборони. І вона спрацювала. Кілька разів ми вибігали в контратаки. Тренерський штаб сказав, як діяти проти Динамо.

Наставник Динамо Олександр Хацкевич:

Десь удари були непідготовлені, десь неточні. Старалися грати через фланги, але бракувало останнього паса. Хто швидше відновився після матчу з Ренном, той і вийшов на поєдинок. Ми освіжили центральну зону.

Мбокані – це вже історія. Зараз ми не граємо у вертикальний футбол, а більше будуємо гру низом. Може Бєсєдін нам допоміг би у такій грі. Наші форварди зараз – це Супряга і Вербич.

Вся боротьба попереду. Я сказав хлопцям, що ми самі створюємо собі труднощі і маємо їх подолати.

Всі гравці вийшли на підсилення атаки. Але те, що вони не забили, не означає, що вони не підсили гру. Нам треба забути цей результат. За три дні у нас Кубок України. Але результат і гра такі самі, які були у матчі з Карпатами.

Півзахисник Динамо Беньямін Вербич: 

Засмучений результатом. Але нам треба рухатися вперед. Терпіти не можу, коли суперник дуже сильно б’є по ногах навіть, коли м’яч не поряд. Але що я можу сказати? ФК Львів забив і виграв матч. Вони здобули три очка. Тепер ми на 5 пунктів відстаємо від Шахтаря. Але ще нічого не втрачено.

Захисник Динамо Микита Бурда:

Не знаю, чому не грав. Моє завдання – тренуватися. Я завжди готовий вийти і зіграти, допомогти команді. Повністю здоровий, ніяких ушкоджень не маю. Перед матчем мені сказали, що я не потрапляю в заявку на гру.

Захисник Динамо Віталій Миколенко:

Моя рідна позиція – лівий захисник. Для мене немає проблем з цим. Не варто вішати ніс. Попереду у нас ще багато матчів. Не можу сказати, що фізично ми були втомлені після Ренна.

Читайте також