Динамо – Маріуполь. Честь понад усе. НАЖИВО

14:14, 04 травня 2018

Loading...

Один із центральних та найпринциповіших матчів туру. Динамо – Маріуполь – протистояння, яке віднедавна набуло чималої принциповості для обох команд. Аналогічний матч першого етапу чемпіонату закінчився розгромною перемогою динамівців із рахунком 5:1. Однак, в Маріуполі поєдинок видався значно конкурентнішим.

Азовці знову програли, але футбол, який показала команда Бабича, заслуговував тільки на компліменти. Турнірна ситуація змушує грати на перемогу як Динамо, так і Маріуполь. Кияни програють 3 очки Шахтарю і кожен матч може стати вирішальним у чемпіонських перегонах. Маріуполь основним завданням на цей сезон декларував потрапляння до єврокубків. Минулого туру азовців екзаменував Шахтар, а зараз матч проти ще одного гранда.

Головна кадрова втрата гостей – травма основного голкіпера. Рустам Худжамов входить до п’ятірки воротарів, які здійснили найбільшу кількість сейвів цього сезону. Окрім Худжамова не гратиме і Неплях. В Динамо посеред тижня не займались у загальній групі Гармаш та Буяльський, тому їхня участь в майбутньому матчі теж під питанням. Початок гри о 19:00. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на нашому сайті.

Несподівано по-господарськи розпочали поєдинок азовці і в середині 1 тайму завдяки влучному удару Борячука Маріуполь відкрив рахунок у матчі.

Loading...

Гол у ворота Динамо із сектору київських ультрас бачив і Сергій Ребров.

Фото Володимира Звєрова

Глядачі свистом проводжають Динамо у роздягальню після першого тайму. Дуже невиразна гра киян дозволяє Маріуполю досить впевнено утримувати здобуту на 15 хвилині матчу перевагу.

Читайте також